Κρήτη: Τρέχει η προκήρυξη για τη δακοκτονία

Σε εξέλιξη είναι από τις 12 Απριλίου ο διεθνής ανοιχτός διαγωνισμός που προκήρυξε η Περιφέρεια Κρήτης για την ανάδειξη των εργολάβων που θα αναλάβουν τους δολωματικούς ψεκασμούς στις περιφερειακές ενότητες του νησιού.

 

 

Η προθεσμία κατάθεσης των προσφορών ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 28 Απριλίου, ενώ οι φάκελοι των προσφορών θα ανοιχτούν την Παρασκευή 5 Μαΐου. Σύμφωνα με την προκήρυξη το πρόγραμμα των δολωματικών ψεκασμών κατά του δάκου θα εφαρμοστεί σε 32.045.900 ελαιόδεντρα και ο προϋπολογισμός (χωρίς ΦΠΑ) ανέρχεται σε 13.681.278 ευρώ

Για πρώτη φορά οι εργολάβοι που θα αναδειχθούν θα αναλάβουν το πρόγραμμα όχι για ένα, αλλά για τρία χρόνια, μέχρι και το 2019.

Πηγή: ert.gr / olivenews.gr 

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

  • Τις υποχρεώσεις τους ως προς τη νομοθεσία των τροφίμων μπορούν να μάθουν όσοι παραγωγοί λειτουργούν ή σκοπεύουν να λειτουργήσουν Μονάδες Τροφίμων Οικοτεχνικής Παρασκευής, μέσω του Οδηγού Ορθής Πρακτικής του ΕΦΕΤ.

  •  Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας

  • Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α’).

Δελτία Φυτοπροστασίας

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd