ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΣΔΕ

Ποιες ποινές προβλέπονται σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής της δήλωσης ΟΣΔΕ, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ-Αναλυτικός πίνακας.

Τι ισχύει με τα καθεστώτα ενίσχυσης και την επιλεξιμότητα. Μέχρι πότε μπορεί να γίνει τροποποίηση της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης.

Στα πλαίσια εφαρμογής της κοινής αγροτικής πολιτικής, λαμβάνονται όλα τα μέτρα που είναι αναγκαία προκειμένου να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με τη νομοθεσία που διέπει τα καθεστώτα ενίσχυσης. Σημαντικό μέτρο για την προστασία των γεωργικών ταμείων, αποτελεί η επιβολή αποτελεσματικών, αποτρεπτικών και αναλογικών κυρώσεων και εφόσον κρίνεται αναγκαίο, η κίνηση νομικών διαδικασιών προς το σκοπό αυτό, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τις δεσμεύσεις ή άλλες υποχρεώσεις που αφορούν τους όρους χορήγησης της ενίσχυσης ή της στήριξης που προβλέπονται στην τομεακή γεωργική νομοθεσία.

 

 

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

  • Τις υποχρεώσεις τους ως προς τη νομοθεσία των τροφίμων μπορούν να μάθουν όσοι παραγωγοί λειτουργούν ή σκοπεύουν να λειτουργήσουν Μονάδες Τροφίμων Οικοτεχνικής Παρασκευής, μέσω του Οδηγού Ορθής Πρακτικής του ΕΦΕΤ.

  •  Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας

  • Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α’).

Δελτία Φυτοπροστασίας

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!