Κτηνίατροι του Στρατού στην Λέσβο για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

Τελικώς αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι στην Ελλάδα του 2017, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να γίνει από το ευρύτερο Δημόσιο, από τις υποχρεώσεις της Πολιτείας προς του πολίτες της,

οι οποίοι φορολογούνται αγρίως, χωρίς τη βοήθεια του Στρατού και γενικότερα των Ενόπλων Δυνάμεων.            

Γιατί το λέμε αυτό;            

Γιατί, όπως πληροφορούμεθα από σχετικό ενημερωτικό του ΓΕΣ, στην ακριτική Λέσβο βρέθηκε κλιμάκιο κτηνιάτρων του Στρατού Ξηράς για την αντιμετώπιση της ευλογιάς που παρουσιάσθηκε στα αμνοερίφια του νησιού! Πιο συγκεκριμένα.

Στη Λέσβο βρίσκεται ήδη από τις 2 Νοεμβρίου κλιμάκιο κτηνιάτρων του ΣΞ, αποτελούμενο από έναν αξιωματικό και έξι οπλίτες του κτηνιατρικού, με αφορμή την ευλογιά που παρουσιάσθηκε στα αμνοερίφια του νησιού. Το κλιμάκιο  συνδράμει το έργο της τοπικής κτηνιατρικής υπηρεσίας Λέσβου στον προληπτικό έλεγχο των αμνοεριφίων για την αντιμετώπιση της ασθένειας. 

 

 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr  

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

  • Η εποχή της άνοιξης έρχεται όλο και πιο νωρίς στον πλανήτη μας και πουθενά δεν είναι αυτό τόσο αισθητό, όσο στο Βόρειο Πόλο και γενικότερα στα υψηλά γεωγραφικά πλάτη,

  • Τεχνητή νοημοσύνη που βοηθά τους νεογέννητους χοίρους να επιβιώσουν τους πρώτους μήνες της ζωής τους, και μετά αποφασίζει ποιες χοιρομητέρες θα πάνε προς σφαγή, έχει αναπτυχθεί και αρχίζει να χρησιμοποιείται σε φάρμες εκτροφής χοίρων στην Κίνα.

  • Σημαντικά στοιχεία για την σωστή λίπανση των ελαιόδεντρων προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της παρενιαυτοφορίας (η κατάσταση όπου ενώ το δέντρο βρίσκεται σε πλήρη καρποφορία, την επόμενη χρονιά παρατηρείται απότομη πτώση της παραγωγής του) παρουσιάζει πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έκθεση.

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!