Εκδόθηκε ο Τιμοκατάλογος με τα ποσά ασφάλειας Καλλιεργειών από τον ΕΛΓΑ για το 2020

Με τροποποιητική απόφαση καθορίστηκε το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ, καθώς και το περιεχόμενο της Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής και των όρων παροχής εξουσιοδότησης για είσπραξη της εισφοράς από την προκαταβολή των κοινοτικών ενισχύσεων.

 

Η απόφαση, η οποία επισυνάπτεται στο τέλος του κειμένου, και δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, περιλαμβάνει το πρότυπο της Δήλωσης, τους όρους εξουσιοδότησης και αναλυτικούς πίνακες ανά νομό και καλλιέργεια με το ύψος της εκτιμώμενης παραγωγής (κιλά/στρ. ή τεμάχια/στρ.), της εκτιμώμενης τιμής παραγωγού (ευρώ/κιλό), της ασφαλιζόμενης αξίας (ευρώ/στρ.) και της εισφοράς (ευρώ/στρ.) για το 2020. Για τη ζωική παραγωγή περιλαμβάνει πίνακες που ισχύουν για όλη την επικράτεια με τα αντίστοιχα ποσά εισφορών και ασφαλιζόμενης αξίας και ισχύουν χωρίζονται σε ηλικιακές κατηγορίες.

Τι είναι η Δήλωση Καλλιέργειας/Εκτροφής

Είναι μία συμφωνία μεταξύ του παραγωγού και του ΕΛ.Γ.Α., υποχρεωτική σύμφωνα με το Νόμο και έχει ισχύ ένα (1) χρόνο. Στη Δήλωση αναφέρεται το σύνολο των αγροτικών εκμεταλλεύσεων που ο παραγωγός έχει την κυριότητα ή την εκμετάλλευση και υποβάλλεται μαζί με την Αίτηση Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι παραγωγοί που οι καλλιέργειές τους δεν έχουν ενταχθεί στο ΟΣΔΕ (για δικαιώματα, κλπ) θα πρέπει επίσης να υποβάλλουν την Αίτηση Ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί μαζί με αυτήν υποβάλλεται αυτόματα και η Δήλωση Καλλιέργειας/Εκτροφής του ΕΛ.Γ.Α.

Συνοδευτικά αρχεία

Ολόκληρη η απόφαση με τους πίνακες

 

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δωρεά στο e-geoponoi

Κέρασε μας ένα καφέ με 1,50 €Είσοδος μέλους

  

 

 

 

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd