Καταγγελία απεργοσπαστικού μηχανισμού του Προέδρου του ΕΛΓΑ

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την άμεση αντίδραση μας στην ενέργειά σας να αποστείλετε έγγραφο – επιστολή   προς την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων,

την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ελλάδας Κρήτης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ζητώντας  να διατεθούν Γεωπόνοι στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Πελοποννήσου, καθώς και κτηνίατροι στην Περιφέρεια Κρήτης, προκειμένου να συνδράμει το εν λόγω προσωπικό στο εκτιμητικό έργο στις περιοχές ευθύνης τους.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καταγγέλει την πράξη αυτή ως   αντικανονική και αντιθεσμική  για το λόγο ότι  ενώ γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ εδώ και πολλές εβδομάδες απέχουν από τη διενέργεια των εκτιμήσεων, έπειτα από ληφθείσα απόφαση του Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού τους σωματείου για επαναλαμβανόμενες απεργίες από τις 10/10/2016 αντί να προσπαθήσετε να βρείτε λύση στα αιτήματα της αποχής προσπαθείτε με έμμεσο τρόπο να ξεπεράσετε το πρόβλημα.

 

Εκφράζουμε την συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΕΛΓΑ και καλούμε τους συναδέλφους των Δήμων και των Περιφερειών να μην ανταποκριθούν σ΄αυτό το κάλεσμα, αφού κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαρα απεργοσπαστικό και πλήττει το δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας του ΕΛΓΑ. 

 

Το πρόβλημα των εκτιμήσεων λύνεται μόνο με τη δικαίωση των αιτημάτων των συναδέλφων εκτιμητών του ΕΛΓΑ, αλλά και με προσλήψεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού.

 Για τους λόγους αυτούς  θεωρούμε απαραίτητο να προβείτε στην ανάκληση του σχετικού σας εγγράφου.

                                           Για το ΔΣ

 

 

Ο Πρόεδρος  

 Η Γραμματέας

 

 

 

 

 

 

 

Φώτης Θεοδωράτος

Αγγελική Θανοπούλου

 

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

  • Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες», προσφέρει έως 130.000 ευρώ ανά έτος και για τέσσερα χρόνια σε προτάσεις δράσης COST

  • Μεγάλη είναι η δυναμική των κοιτασμάτων μετάλλων που υπάρχουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλειο Μέλφο, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών. Το ενδιαφέρον εστιάζεται ιδιαίτερα στα λεγόμενα μέταλλα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, αλλά και σε σπάνια μέταλλα που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο.

  • Η ουρία συντέθηκε για πρώτη φορά από το Γερμανό χημικό Friedrich Wöhler το 1828. Πριν από αυτό το διάστημα, οι μοναδικές οργανικές πηγές αζώτου για το έδαφος ήταν τα ούρα, η κοπριά και τα κομπόστ.

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!