Προκηρυξη δύο (2) υποτροφιών στον τομέα του Ελαιολάδου

ΧΟΡΗΓΙΑ  ΔΥΟ  ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ  ΓΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   ΣΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  JAEN  ΣTHN  IΣΠΑNIA  ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ   “ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ   ΕΛΑΙΟΛΑΔΩΝ”

 

Τα Oliveoilseminars.com  και ο Βασίλης Φραντζολάς, προκηρύσσουν για το έτος 2017,  χορηγία  δύο (2) υποτροφιών στον τομέα της οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδων με την οποία παρέχεται η δυνατότητα 4μηνης φοίτησης, δύο αποφοίτων ΑΕΙ η Τεχνολογικών Πανεπιστημίων, ασχέτως ειδικότητος,  σε ειδικευμένο  τμήμα  στο Πανεπιστήμιο Jaen, στην Ισπανία, με σκοπό την απόκτηση του διπλώματος «Ειδικός στην Γευσιγνωσία Παρθένων Ελαιολάδων».

Οι σπουδές διαρκούν από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο 2017, ενώ η

αξία κάθε υποτροφίας υπολογίζεται σε 3.000 €.

Η υποβολή δικαιολογητικών γίνεται μόνον με υποβολή σε φάκελο του βιογραφικού και πιστοποιητικών , με κούριερ ή µε συστηµένη επιστολή,  στην διεύθυνση:  Βασ. Αμαλίας 6 – Κηφισιά 14561.

Προθεσµία  λήψης φακέλου δικαιολογητικών: Δευτέρα , 22 Μαίου 2017, ώρα  15.00.  Το αποτέλεσμα της διαδικασίας επιλογής θα ανακοινωθεί στο site oliveoilseminars.com μέχρι την Δευτέρα, 12 η Ιουνίου 2017.

Η προκήρυξη των υποτροφιών καθώς και όλες οι πληροφορίες στο site στο www.oliveoilseminars.com .

 

Ο  Υπεύθυνος  Προγράμματος Υποτροφιών Oliveoilseminars.com

Βασίλης Φραντζολάς

M.Sc.  ,  Δοκιμαστής & Σύμβουλος Ποιότητος Ελαιολάδου

 

 

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

  • Τις υποχρεώσεις τους ως προς τη νομοθεσία των τροφίμων μπορούν να μάθουν όσοι παραγωγοί λειτουργούν ή σκοπεύουν να λειτουργήσουν Μονάδες Τροφίμων Οικοτεχνικής Παρασκευής, μέσω του Οδηγού Ορθής Πρακτικής του ΕΦΕΤ.

  •  Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας

  • Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α’).

Δελτία Φυτοπροστασίας

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!