Προκηρυξη δύο (2) υποτροφιών στον τομέα του Ελαιολάδου

ΧΟΡΗΓΙΑ  ΔΥΟ  ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ  ΓΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   ΣΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  JAEN  ΣTHN  IΣΠΑNIA  ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ   “ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ   ΕΛΑΙΟΛΑΔΩΝ”

 

Τα Oliveoilseminars.com  και ο Βασίλης Φραντζολάς, προκηρύσσουν για το έτος 2017,  χορηγία  δύο (2) υποτροφιών στον τομέα της οργανοληπτικής αξιολόγησης ελαιολάδων με την οποία παρέχεται η δυνατότητα 4μηνης φοίτησης, δύο αποφοίτων ΑΕΙ η Τεχνολογικών Πανεπιστημίων, ασχέτως ειδικότητος,  σε ειδικευμένο  τμήμα  στο Πανεπιστήμιο Jaen, στην Ισπανία, με σκοπό την απόκτηση του διπλώματος «Ειδικός στην Γευσιγνωσία Παρθένων Ελαιολάδων».

Οι σπουδές διαρκούν από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο 2017, ενώ η

αξία κάθε υποτροφίας υπολογίζεται σε 3.000 €.

Η υποβολή δικαιολογητικών γίνεται μόνον με υποβολή σε φάκελο του βιογραφικού και πιστοποιητικών , με κούριερ ή µε συστηµένη επιστολή,  στην διεύθυνση:  Βασ. Αμαλίας 6 – Κηφισιά 14561.

Προθεσµία  λήψης φακέλου δικαιολογητικών: Δευτέρα , 22 Μαίου 2017, ώρα  15.00.  Το αποτέλεσμα της διαδικασίας επιλογής θα ανακοινωθεί στο site oliveoilseminars.com μέχρι την Δευτέρα, 12 η Ιουνίου 2017.

Η προκήρυξη των υποτροφιών καθώς και όλες οι πληροφορίες στο site στο www.oliveoilseminars.com .

 

Ο  Υπεύθυνος  Προγράμματος Υποτροφιών Oliveoilseminars.com

Βασίλης Φραντζολάς

M.Sc.  ,  Δοκιμαστής & Σύμβουλος Ποιότητος Ελαιολάδου

 

 

Αγροτικές Ειδήσεις

  • Σε τροχιά "ανάστασης" φαίνεται πως έχουν µπει οι συνεταιρισµοί στη χώρα µας, βελτιώνοντας σταδιακά την αρνητική εικόνα κακοδιαχείρισης, υπερχρέωσης και χρεοκοπίας των τελευταίων δεκαετιών, που είχε οδηγήσει σε απαξίωση τη συνεταιριστική ιδέα.

  • Την παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2018, έως τις 31 Ιουλίου 2019, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α, κατά τη συνεδρίασή του στις 22/03/2019 με την με την αριθ. 42/22.3.2019 απόφασή του.

  • Τα τιμολόγια των αρδευτικών υπηρεσιών προσδιορίζονται από τους παρόχους των υπηρεσιών αυτών (ΓΟΕΒ, ΤΟΕΒ, ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού) και αυτό πρέπει να γίνει έως το τέλος Ιουνίου 2019. Αυτό τονίστηκε στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε ο Αν. ΥΠΕΝ κ. Σωκράτης Φάμελλος με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και Προέδρους ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ της Θεσσαλίας. Επίσης το «περιβαλλοντικό τέλος», δηλαδή η οικονομική συνεισφορά του τελικού χρήστη ανά κυβικό μέτρο καταναλωθέντος ύδατος, που αντιστοιχεί στο περιβαλλοντικό κόστος και στο κόστος πόρου, θα το τεκμηριώσει ο φορέας άρδευσης. Όπως επισημαίνει το ΥΠΕΝ, οι πάροχοι των αρδευτικών υπηρεσιών πρέπει να υπολογίσουν το…

  • Υπογράφτηκαν σήμερα από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, οι αποφάσεις που καθορίζουν το ύψος των συνδεδεμένων με την παραγωγή ενισχύσεων για επτά σημαντικές καλλιέργειες το έτος 2018. Δείτε  στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά τα ποσά ανά στρέμμα:

  • Η ελιά (Olea europaea L.) είναι το πιο εμβληματικό δένδρο της Μεσογείου και καλλιεργείται από την αρχαιότητα σε όλες τις χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο θάλασσα.

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!