Τι συμβαίνει με την λίστα του ΕΛΓΑ της ΣΟΧ2/2017

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Ιστοσελίδα των Γεωπόνων www.e-geoponoi.gr η τελευταία προκήρυξη του ΕΛΓΑ μέσω ΑΣΕΠ , δηλ ΣΟΧ2/2017, είχε ‘’παγώσει’’ χρονικά , λόγω των ενστάσεων των συμμετεχόντων.

 

Ο ΑΣΕΠ δέχθηκε δεκάδες εντάσεις συναδέλφων, για διάφορους λόγους, που έχουν να κάνουν με μόρια προϋπηρεσίας, μόρια πολυτέκνων, απορριπτέους λόγω ελλιπών δικαιολογητικών κλπ.

Ο ΑΣΕΠ έχει εξετάσει πλέον τις ενστάσεις και με απόφαση του (14 Δεκ 2017), υποχρεώνει τον ΕΛΓΑ σε ανασύνταξη του πίνακα, προσληφθέντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όσοι δεν είχαν επικύρωση από δικηγόρο στο πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ , έχουν αποκλειστεί οριστικά από την φετινή προκήρυξη.

Επομένως, η λίστα θα αναθεωρηθεί και θα ξεμπλοκάρει τις επόμενες ημέρες (λογικά μετά τις γιορτές), ώστε να αρχίσουν να καλούν κόσμο στα υποκαταστήματα Πανελλαδικά, αφού ήδη κάποια περιφερειακά γραφεία έχουν ζητήσει εκτιμητές συμβασιούχους Γεωπόνους.   

Σχετικά με τις φήμες ότι θα εκδοθεί πρόσκληση από τον ΕΛΓΑ με το άρθρο 20, για Γεωπόνους, όπως με τους κτηνιάτρους (όπως ανακοινώσαμε στην κατηγορία των θέσεων εργασίας) , αυτό θα εξαρτηθεί , από την αποδοχή των συμμετεχόντων στην λίστα, καθώς φέτος είναι πολλοί λίγοι (μόλις 388 άτομα οι επιτυχόντες). Να θυμίσουμε ότι οι θέσεις της προκήρυξης είναι 140 Γεωπόνων.

 

 

Από το e-geoponoi.gr (21/12/2017) 

Last modified on Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 11:21

Download attachments:

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!