Νέο Σκάνδαλο με τους αγνώστου ταυτότητας συνεργάτες του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους  Πρόεδρος και Διευθύνων με την πρωτοφανούς σύλληψης επινόηση τους να βγάλουν αγγελία στην ιστοσελίδα του φορέα για αναζήτηση συνεργατών, εκτός οποιουδήποτε πλαισίου και νομιμότητας.

Η ανάρτηση της αγγελίας έχει ξεσηκώσει δικαιολογημένα καταιγισμό αντιδράσεων, εξαιτίας της ύποπτης αδιαφάνειας της, αφού έγινε με συνοπτικές, απροσδιόριστες και αυθαίρετες διαδικασίες, απολύτως ανάρμοστες στη θεσμική υπόσταση του Οργανισμού, ως φορέα δημοσίου συμφέροντος. 

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στην ανάρτηση  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ η οποία ανακοινώνει ότι  Ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση δράσεων και στην αύξηση των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλη τη χώρα αναζητά συνεργάτες....".  Μάταια αναζητά οποιοσδήποτε κοινός νοήμων νους με ποιες διαδικασίες, κριτήρια και κανόνες προχωρούν στην κατάρτιση βάσεων δεδομένων για δυνητικούς συνεργάτες και για ποιο συγκεκριμένο έργο!!!!! Ασήμαντες λεπτομέρειες κατά τη Διοίκηση του Οργανισμού, η οποία περιορίζεται να λέει ότι όποιος ασκεί κριτική στην καθεστωτική πρακτικής της είναι εχθρός του Οργανισμού, που δεν επιθυμεί την προκοπή του!!!

Μετά την αποτυχία της να πάρει την έγκριση του ΔΣ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για τη "σύναψη συνεργασιών"  με διάφορους  "προθύμους" της αρεσκείας της, για να μοιραστούν τα αντικείμενα του Οργανισμού, η Διοίκηση επανήλθε με την απαράδεκτη και ακατανόητη  αυτή αγγελία για Αναζήτηση Συνεργατών (θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και την γραμμή AMBER ALERT αλλά αυτή θα τη χρειαστεί για να αναζητήσει τη χαμένη της σοβαρότητα), η οποία δείχνει ξεκάθαρα τη σπουδή της για κολεγιές παντός είδους με συνοπτικές διαδικασίες. Ηλπιζαν ότι με το να υποσχεθούν ένα "ξεροκόμματο" και να αφήσουν ελπίδες συνεργασίας στις στρατιές ανέργων , "φυσικών προσώπων - επιστημόνων" που θα έκαναν αίτηση για να μπουν στη "Βάση Δεδομένων Επιστημόνων” δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις. Είναι σύμπτωση που ταυτόχρονα σχεδόν ανακοινώθηκε μέτρο του ΠΑΑ για συνεργασίες με ερευνητικούς φορείς που κουμπώνει σχεδόν εξ ολοκλήρου στα αντικείμενα της ανάρτησης του Οργανισμού; Δυστυχώς γι' αυτούς εκτός από το τυρί είδαμε και τη φάκα. 

 Καλούμε τον Υπουργό Αποστόλου να δώσει εντολή να αποσυρθεί άμεσα η κατάπτυστη "αγγελία" αναζήτησης συνεργασιών και να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις "συνεργασίες" που προωθεί η Διοίκηση που διόρισε στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Σε διαφορετική περίπτωση θεωρούμε ότι όλα έχουν γίνει με δική του εντολή και έχει την πολιτική ευθύνη για την απαξίωση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων του. 

 

Καταγγέλλουμε τέλος, την απόπειρα εκφοβισμού και τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον της γραμματέως του Συλλόγου, Μαργαρίτας Κουτσανέλλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αθανάσιος Βλάχος στο γραφείο του την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, ενώπιον του Προέδρου και των προϊστάμενων της,  επειδή τόλμησε να ρωτήσει με ποιο κανονιστικό πλαίσιο εξέδωσε ο Οργανισμός αυτή την αγγελία/ανακοίνωση. Δηλώνουμε ότι ούτε οι απειλές, ούτε οι φοβέρες του Βλάχου και οποιουδήποτε άλλου, τις οποίες επανειλημμένα έχει αντιμετωπίσει και το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου, πρόκειται να κάμψουν τη σταθερή στάση των εργαζόμενων να μην κάνουν τα στραβά μάτια, απέναντι στην αυθαιρεσία και την κατάχρηση εξουσίας κάθε Διοίκησης που θητεύει στον Οργανισμό.Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμητρα

 

Μας εστάλη στις 9/1/2018

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 57 επισκέπτες και ένα μέλος

Δωρεά στο e-geoponoi

Κέρασε μας ένα καφέ με 1,50 €Είσοδος μέλους

  

 

 

 

Έρευνα

  • Πολλοί παραγωγοί φοβούνται ότι θα επαναληφθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες της προηγούμενης εβδομάδας που προκάλεσαν παγετό στα κεντρικά και στα βόρεια πεδινά, σε μία περίοδο που ορισμένα δέντρα βρίσκονται στην ανθοφορία και άλλα έχουν ήδη σχηματίσει το πρώτο καρπίδιο.

  • Είναι μία από τις πιο δυνατές ερευνητικές ομάδες στην Ευρώπη, με μακρά παράδοση σε κορυφαίες ανακαλύψεις, η ομάδα Μοριακής Εντομολογίας του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνας.

  • Eχοντας στην επιστημονική τους φαρέτρα τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα οι επιστήμονες προσπαθούν να αποτρέψουν τις νέες επιδρομές ακρίδων στις καλλιέργειες της Κένυας. Ηδη ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών χαρακτήρισε την επιδρομή των καταστροφικών εντόμων στο Κέρας της Αφρικής

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!