27 Γεωπόνοι με άρθρο 20 στον ΕΛΓΑ (Update)

Ανακοίνωση Πρόσληψης Εποχικού Προσωπικού (27 Συμβασιούχων) Του Κλάδου ΠΕ Γεωπόνων Με Τη Διαδικασία Του Άρθρου 20 Του Ν.2190/94 Για Την Κάλυψη Απρόβλεπτων Και Επειγουσών Αναγκών.

 

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες έγκυρες πληροφορίες έχει βγει νέο έντυπο , πρόσκλησης, στο οποίο αναφέρει ότι θα μετρηθεί η προϋπηρεσία που έχει αποκτηθεί στον ΕΛΓΑ

χωρίς όμως να ζητείται βεβαίωση προϋπηρεσίας. Αυτή θα γίνει από τον ίδιο τον ΕΛΓΑ με το ΑΜ. των υποψηφίων 

Επομένως τα αποτελέσματα θα έχουν κριτήριο την προϋπηρεσία 

 

Last modified on Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 00:42

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

  • Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες», προσφέρει έως 130.000 ευρώ ανά έτος και για τέσσερα χρόνια σε προτάσεις δράσης COST

  • Μεγάλη είναι η δυναμική των κοιτασμάτων μετάλλων που υπάρχουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλειο Μέλφο, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών. Το ενδιαφέρον εστιάζεται ιδιαίτερα στα λεγόμενα μέταλλα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, αλλά και σε σπάνια μέταλλα που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο.

  • Η ουρία συντέθηκε για πρώτη φορά από το Γερμανό χημικό Friedrich Wöhler το 1828. Πριν από αυτό το διάστημα, οι μοναδικές οργανικές πηγές αζώτου για το έδαφος ήταν τα ούρα, η κοπριά και τα κομπόστ.

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!