Δυνατότητα πρόσληψης 50 συμβασιούχων αποκτά ο Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης

Δημοσιεύτηκε τροπολογία με ημερομηνία 7/8/2019 με την οποία δίδεται η δυνατότητα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, για πρόσληψη κατ’ έτος 50 συμβασιούχων Γεωτεχνικών στο Υπουργείο και άλλους φορείς που εποπτεύει.

 

Για τις παραπάνω επικείμενες προσλήψεις έχει εγκριθεί ποσό από τον Κρατικό προϋπολογισμό ύψους 945.000 €

Οι συμβάσεις θα είναι έως 12 μήνες

Ενημερωθείτε περισσότερο διαβάζοντας την τροπολογία εδώ

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

  • Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές στο σύνολό τους φαίνεται να έχουν θετική ματιά απέναντι στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, καθώς, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Nielsen, την οποία επικαλείται το USDA σε έκθεσή

  • Το τυποποιημένο ελληνικό ελαιόλαδο έχει αποδειχθεί ως το πλέον ανθεκτικό εξαγωγικό προϊόν του κλάδου των τροφίμων, το οποίο μεγαλουργεί στις αγορές του εξωτερικού, στηριζόμενο στη μετρήσιμα πλεονεκτική ποιοτική του υπεροχή.

  • Περισσότεροι από 66.000 τόνοι παρασιτοκτόνων και ζιζανιοκτόνων χρησιµοποιούνται από τους αγρότες στη Γαλλία κάθε χρόνο, σύµφωνα µε εκποµπή που προβλήθηκε στο κανάλι France 2, την οποία επικαλείται δηµοσίευµα της ιστοσελίδας Freshplaza. Τέτοια φυτοφάρµακα παραµένουν στη φλούδα των φρούτων και λαχανικών, αναφέρθηκε, και έτσι µπορεί να καταλήξουν στα πιάτα µας.

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd