Δυνατότητα πρόσληψης 50 συμβασιούχων αποκτά ο Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης

Δημοσιεύτηκε τροπολογία με ημερομηνία 7/8/2019 με την οποία δίδεται η δυνατότητα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, για πρόσληψη κατ’ έτος 50 συμβασιούχων Γεωτεχνικών στο Υπουργείο και άλλους φορείς που εποπτεύει.

 

Για τις παραπάνω επικείμενες προσλήψεις έχει εγκριθεί ποσό από τον Κρατικό προϋπολογισμό ύψους 945.000 €

Οι συμβάσεις θα είναι έως 12 μήνες

Ενημερωθείτε περισσότερο διαβάζοντας την τροπολογία εδώ

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

  • Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες», προσφέρει έως 130.000 ευρώ ανά έτος και για τέσσερα χρόνια σε προτάσεις δράσης COST

  • Μεγάλη είναι η δυναμική των κοιτασμάτων μετάλλων που υπάρχουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλειο Μέλφο, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών. Το ενδιαφέρον εστιάζεται ιδιαίτερα στα λεγόμενα μέταλλα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, αλλά και σε σπάνια μέταλλα που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο.

  • Η ουρία συντέθηκε για πρώτη φορά από το Γερμανό χημικό Friedrich Wöhler το 1828. Πριν από αυτό το διάστημα, οι μοναδικές οργανικές πηγές αζώτου για το έδαφος ήταν τα ούρα, η κοπριά και τα κομπόστ.

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!