Αμερική: Μέσος μισθός Γεωπόνων 75.440 δολάρια / έτος.

Διαβάζουμε σε έρευνα που δημοσιεύει το business insider για τον ετήσιο μισθό των Γεωπόνων που εργάζονται στην Αμερική.

 

Ο Μέσος ετήσιος μισθός ανέρχεται στα 75.440 δολάρια / έτος (στοιχεία 2014)

Για μια οικογένεια στην Αμερική με 1 παιδί και εισόδημα 50.000 $ ο συνολικός φόρος είναι 4.465,57 δολάρια, αφήνοντας 45.534,43 δολάρια για την κάλυψη εξόδων του νοικοκυριού.

Για τα υπόλοιπα 25.440 δολ, ο φόρος ανεβαίνει στο 15% δηλ περίπου 3.816 δολ.

Συνολικός φόρος για έναν εργαζόμενο με 75.440 δολ είναι μόλις 8281,57 δολ που αφήνει καθαρό εισόδημα 67.158,63 δολ ή 5,596,54 δολ/ μήνα

Εάν λοιπόν υπολογίσουμε το υψηλό κόστος ζωής (κατοικία, μετακινήσεις ασφάλειες κλπ) θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι περισσεύουν περίπου 2.500 δολ για την επιβίωση ενός συναδέλφου Γεωτεχνικού στην Αμερική με οικογένεια και ένα παιδί.

Όλοι οι υπόλοιποι ας κάνουν την σύγκριση με την Ελλάδα !!!!

e-geoponoi.gr 3-9-2015

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 84 επισκέπτες και ένα μέλος

Δωρεά στο e-geoponoi

Κέρασε μας ένα καφέ με 1,50 €Είσοδος μέλους

  

 

 

 

Έρευνα

  • Πολλοί παραγωγοί φοβούνται ότι θα επαναληφθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες της προηγούμενης εβδομάδας που προκάλεσαν παγετό στα κεντρικά και στα βόρεια πεδινά, σε μία περίοδο που ορισμένα δέντρα βρίσκονται στην ανθοφορία και άλλα έχουν ήδη σχηματίσει το πρώτο καρπίδιο.

  • Είναι μία από τις πιο δυνατές ερευνητικές ομάδες στην Ευρώπη, με μακρά παράδοση σε κορυφαίες ανακαλύψεις, η ομάδα Μοριακής Εντομολογίας του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνας.

  • Eχοντας στην επιστημονική τους φαρέτρα τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα οι επιστήμονες προσπαθούν να αποτρέψουν τις νέες επιδρομές ακρίδων στις καλλιέργειες της Κένυας. Ηδη ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών χαρακτήρισε την επιδρομή των καταστροφικών εντόμων στο Κέρας της Αφρικής

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!