Εμπειρογνώμονες στον τομέα των αγροτικών προϊόντων ζητά η ΕΕ

Ο Οργανισμός Καταναλωτών, Υγείας, Γεωργίας και Τροφίμων (CHAFEA) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προτίθεται να δημιουργήσει ένα «Ειδικό Μητρώο Εμπειρογνωμόνων»

για την υποστήριξη των καθηκόντων του στον τομέα της προώθησης αγροτικών προϊόντων σύμφωνα με το Ref. Ares (20015) 4022046 30/09/2015 έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα, τα καθήκοντα αυτά αφορούν την παροχή βοήθειας κατά την αξιολόγηση προτάσεων ενημέρωσης και προώθησης αγροτικών προϊόντων και τροφίμων που θα υποβάλλονται μία φορά το χρόνο, κατόπιν πρόσκλησης της Επιτροπής σε εφαρμογή του κανονισμού (ΕΕ) 1144/2014. Οι προτάσεις ενημέρωσης και προώθησης αγροτικών προϊόντων και τροφίμων περιλαμβάνουν ενέργειες όπως, επικοινωνιακή στρατηγική, έρευνα αγοράς, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, διοργάνωση εκδηλώσεων, προώθηση προϊόντος σε σημεία πώλησης, δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης κλπ, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στην εσωτερική αγορά ή σε τρίτες χώρες.

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά εφόσον πρώτα συμβουλευτούν την πρόσκληση που υπάρχει στην διεύθυνση: http://ec.europa.eu/chafea/agri/call-agri-promotion_en.html

Η πρόσκληση ενεργοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 και θα παραμείνει ανοιχτή για πέντε χρόνια. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται εκτός από τους τελευταίους τρεις μήνες.

Όσοι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας θα μπαίνουν στο «Ειδικό Μητρώο Εμπειρογνωμόνων» το οποίο θα χρησιμοποιείται από την Επιτροπή για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων που περιγράφονται στην πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ec.europa.eu/agriculture/promotion/index_en.htm.

 

Πηγή: proslipsis.gr

 

Last modified on Πέμπτη, 26 Νοέμβριος 2015 00:40

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δωρεά στο e-geoponoi

Κέρασε μας ένα καφέ με 1,50 €Είσοδος μέλους

  

 

 

 

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd