ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Οι Γεωτεχνικοί επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της χώρας δηλώνουμε  την πλήρη αντίθεση μας  στην επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου το οποίο αποτελεί την ταφόπλακα του γεωτεχνικού κλάδου.

Το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα οδηγεί στην οικονομική και επαγγελματική μας εξόντωση,

Με την εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων –θα προκύψουν  πληρωμές φόρων και εισφορών της τάξης του 90% εώς 140%-  και οι γεωτεχνικοί είναι δεδομένο πως   δεν θα επιβιώσουν.

Για τους αγρότες

Οι γεωτεχνικοί φορείς συμπαραστεκόμαστε  στο δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο . Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών η οποίοι  με την εφαρμογή των μέτρων οδηγούνται μαθηματικά σε εξαφάνιση, καθώς είναι προφανές πως η πολιτική ηγεσία έχει βάλει στόχο να αφανίσει τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης «εμπαίζει» τον Έλληνα αγρότη καθώς από τη μία «στοχάζεται» να ορίσει τον ενεργό γεωργό και από την άλλη με τα απαράδεκτα, ληστρικά, φοροεισπρακτικά μέτρα θα δημιουργήσει σύντομα τον μη βιώσιμο αγρότη.

Ως γεωτεχνικοί φορείς θα είμαστε στο πλευρό των αγροτών, ενώ απαιτούμε την απόσυρση του προσχεδίου, η οποία είναι μονόδρομος.

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Παράρτημα Κ.. Ελλάδος

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Λάρισας

Ο Κτηνιατρικός Σύλλογος Ν. Λάρισας

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γεωπόνων  Ν. Λάρισας

Ο Σύλλογος Ελλήνων Σποροπαραγωγών & Σποροφύτων

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

• Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες», προσφέρει έως 130.000 ευρώ ανά έτος και για τέσσερα χρόνια σε προτάσεις δράσης COST

• Μεγάλη είναι η δυναμική των κοιτασμάτων μετάλλων που υπάρχουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλειο Μέλφο, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών. Το ενδιαφέρον εστιάζεται ιδιαίτερα στα λεγόμενα μέταλλα υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία, αλλά και σε σπάνια μέταλλα που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο.

• Η ουρία συντέθηκε για πρώτη φορά από το Γερμανό χημικό Friedrich Wöhler το 1828. Πριν από αυτό το διάστημα, οι μοναδικές οργανικές πηγές αζώτου για το έδαφος ήταν τα ούρα, η κοπριά και τα κομπόστ.

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!