130.000€ σε Ερευνητικές ομάδες για 4 χρόνια

Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες», προσφέρει έως 130.000 ευρώ ανά έτος και για τέσσερα χρόνια σε προτάσεις δράσης COST

που συμβάλλουν στην πρόοδο της επιστημονικής, τεχνολογικής, οικονομικής, πολιτιστικής ή κοινωνικής γνώσης και στην ανάπτυξη της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα COST αποτελεί το μακροβιότερο ευρωπαϊκό πλαίσιο στήριξης της διεθνικής συνεργασίας μεταξύ ερευνητών, μηχανικών και επιστημόνων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Προβλέπει και συμπληρώνει τις δράσεις των προγραμμάτων-πλαισίων της ΕΕ, αυξάνει την κινητικότητα των ερευνητών σε όλη την Ευρώπη και προωθεί τη δημιουργία επιστημονικής αριστείας.

Ουσιαστικά, το COST στοχεύει στο να:

  • δημιουργήσει ικανότητες μέσω της διασύνδεσης των επιστημονικών κοινότητων της Ευρώπης και παγκόσμια.
  • προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης για Ερευνητές στα Πρώιμα Στάδια.
  • αυξήσει την επίδραση της έρευνας για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τους ρυθμιστικούς οργανισμούς και εθνικούς φορείς λήψης αποφάσεων, καθώς και στον ιδιωτικό τομέα.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εφόσον ανήκουν σε Ερευνητικά Κέντρα και Οργανισμούς. Οι πολλαπλής φύσεως και διεπιστημονικές προτάσεις είναι ευρέως επιθυμητές.

Το πρόγραμμα έχει προθεσμία υποβολής την 05/09/2019 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα μας.

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 94 επισκέπτες και 3 μέλη

Δωρεά στο e-geoponoi

Κέρασε μας ένα καφέ με 1,50 €Είσοδος μέλους

  

 

 

 

Έρευνα

  • Πολλοί παραγωγοί φοβούνται ότι θα επαναληφθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες της προηγούμενης εβδομάδας που προκάλεσαν παγετό στα κεντρικά και στα βόρεια πεδινά, σε μία περίοδο που ορισμένα δέντρα βρίσκονται στην ανθοφορία και άλλα έχουν ήδη σχηματίσει το πρώτο καρπίδιο.

  • Είναι μία από τις πιο δυνατές ερευνητικές ομάδες στην Ευρώπη, με μακρά παράδοση σε κορυφαίες ανακαλύψεις, η ομάδα Μοριακής Εντομολογίας του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνας.

  • Eχοντας στην επιστημονική τους φαρέτρα τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα οι επιστήμονες προσπαθούν να αποτρέψουν τις νέες επιδρομές ακρίδων στις καλλιέργειες της Κένυας. Ηδη ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών χαρακτήρισε την επιδρομή των καταστροφικών εντόμων στο Κέρας της Αφρικής

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!