Το Υπουργείο ξαναμοίρασε τα ποσά των 14.000 € που θα έπαιρναν οι Αγρότες ανά Περιφέρεια.

Σε αλλαγές όσον αφορά την κατανομή των ποσών που κατανέμονται ανά περιφέρεια στο πλαίσιο της πρώτης πρόσκλησης του υπομέτρου 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» προχώρησε το ΥΠΑΑΤ.

 

Συγκεκριμένα, και με βάση την τροποποιητική απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Κ. Μπαγινέτας, μειώνονται τα ποσά των κάθε περιφερειών προκειμένου να αυξηθεί η χρηματοδότηση στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έτσι από το ποσό των 6.272.000 ευρώ, ο προϋπολογισμός για την ΑΜΘ αυξάνεται στα 9.395.000 ευρώ. Με δεδομένο ότι ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ, το υπουργείο προχώρησε σε σχετικές μειώσεις των υπολοίπων περιφερειών προκειμένου να ενισχυθεί η περιφέρεια ΑΜΘ.

Δείτε ΕΔΩ πως κατανέμονται πλέον τα ποσά ανά Περιφέρεια στον αναλυτικό πίνακα 

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 επισκέπτες και ένα μέλος

Δωρεά στο e-geoponoi

Κέρασε μας ένα καφέ με 1,50 €Είσοδος μέλους

  

 

 

 

Έρευνα

  • Πολλοί παραγωγοί φοβούνται ότι θα επαναληφθούν οι χαμηλές θερμοκρασίες της προηγούμενης εβδομάδας που προκάλεσαν παγετό στα κεντρικά και στα βόρεια πεδινά, σε μία περίοδο που ορισμένα δέντρα βρίσκονται στην ανθοφορία και άλλα έχουν ήδη σχηματίσει το πρώτο καρπίδιο.

  • Είναι μία από τις πιο δυνατές ερευνητικές ομάδες στην Ευρώπη, με μακρά παράδοση σε κορυφαίες ανακαλύψεις, η ομάδα Μοριακής Εντομολογίας του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνας.

  • Eχοντας στην επιστημονική τους φαρέτρα τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα οι επιστήμονες προσπαθούν να αποτρέψουν τις νέες επιδρομές ακρίδων στις καλλιέργειες της Κένυας. Ηδη ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών χαρακτήρισε την επιδρομή των καταστροφικών εντόμων στο Κέρας της Αφρικής

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd