Εκδόθηκαν οι αποφάσεις των δικαιούχων στα Σχέδια Βελτίωσης για 7 Περιφέρειες της χώρας

Οι εντάξεις πράξεων φυσικών και νομικών προσώπων και συλλογικών σχημάτων στη Δράση 4.1.1 και στη Δράση 4.1.3 αναρτήθηκαν μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα, ανοίγοντας τον δρόμο για προκαταβολές.

 

Οι εντάξεις αφορούν τα λεγόμενα «Σχέδια Βελτίωσης» που επιδοτούν την απόκτηση καινούριων μηχανημάτων και εξοπλισμού από αγρότες και κτηνοτρόφους, προκειμένου να εκσυγχρονίσουν τις εκμεταλλεύσεις τους.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με απόφαση της 15ης Απριλίου, εντάσσονται στα Σχέδια Βελτίωσης 1.681 αιτούντες, με συνολική Δημόσια Δαπάνη 67.045.515,74 ευρώ.

Στη Δυτική Ελλάδα, με απόφαση της 15ης Απριλίου, εντάσσονται στα Σχέδια Βελτίωσης 768 αιτούντες, με συνολική Δημόσια Δαπάνη 42.767.892,74 ευρώ.

Στη Δυτική Μακεδονία, με απόφαση της 15ης Απριλίου, εντάσσονται στα Σχέδια Βελτίωσης 625αιτούντες, με συνολική Δημόσια Δαπάνη 37.703.457,51 ευρώ.

Στην Ήπειρο, με απόφαση της 16ης Απριλίου, εντάσσονται στα Σχέδια Βελτίωσης 375 αιτούντες, με συνολική Δημόσια Δαπάνη 22.848.567,85 ευρώ.

Στη Θεσσαλία, με απόφαση της 15ης Απριλίου, εντάσσονται στα Σχέδια Βελτίωσης 1.087 αιτούντες, με συνολική Δημόσια Δαπάνη 57.929.125,96 ευρώ.

Στην Πελοπόννησο, με απόφαση της 16ης Απριλίου, εντάσσονται στα Σχέδια Βελτίωσης 989 αιτούντες, με συνολική Δημόσια Δαπάνη 39.457.520,17 ευρώ.

Στη Στερεά Ελλάδα, με απόφαση της 15ης Απριλίου, εντάσσονται στα Σχέδια Βελτίωσης 725 αιτούντες, με συνολική Δημόσια Δαπάνη 33.150.201,64 ευρώ.

Τα πορίσματα των γνωμοδοτικών επιτροπών βρίσκονται αναρτημένα στην καρτέλα του δικαιούχου στο www.ependyseis.gr.

Ο δικαιούχος ή ο νόμιμος εκπρόσωπός του, οφείλει να συνδεθεί στο www.ependyseis.gr χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, να ανατρέξει στην αίτηση και στα πορίσματα των γνωμοδοτικών επιτροπών προκειμένου να ενημερωθεί για τα αναλυτικά στοιχεία της έγκρισης του επενδυτικού σχεδίου, δηλαδή για τις:

  • Επιλέξιμες δαπάνες και την ένταση ενίσχυσης.
  • Περικοπές στην επιλέξιμη δαπάνη εγκεκριμένων επενδύσεων.
  • Τυχόν απορρίψεις επενδύσεων.
  • Τους ειδικούς όρους που ενδεχομένως έχουν τεθεί και πρέπει να πληρούνται κατά την υλοποίηση και πιστοποίηση των επενδύσεων ή κατά την πιστοποίηση της ολοκλήρωσης.

Συνοδευτικά αρχεία

Ανατολική Μακεδονία-ΘράκηΔυτική ΕλλάδαΔυτική ΜακεδονίαΉπειροςΠελοπόννησος

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 51 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δωρεά στο e-geoponoi

Κέρασε μας ένα καφέ με 1,50 €Είσοδος μέλους

  

 

 

 

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

  • Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), την περίοδο 2015-2019 οι συνολικές εισαγωγές τροφίμων και ζώντων ζώων στη χώρα μας ανήλθαν σε αξίες 28 δισ. ευρώ περίπου, εκ των οποίων τα 9,3, δηλαδή το 33%, αφορούσαν τρόφιμα ζωικής προέλευσης (κρέας, αυγά, γάλα, τυριά, γαλακτοκομικά προϊόντα). 

  • Ο ΕΦΕΤ, σε συνέχεια των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του νέου κορωνοϊού συνιστά στις επιχειρήσεις τροφίμων αυξημένη επαγρύπνηση και λήψη πρόσθετων μέτρων για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου λειτουργικής υγιεινής και ασφαλούς παραγωγής και διάθεσης/έκθεσης των τροφίμων.

  • Όπως αναφέρει η SCMP ερευνητές στην Κίνα πήραν δείγμα αίματος από 2000 ασθενείς μολυσμένους από τον COVID-19 στην Ουχάν, το επίκεντρο της επιδημίας και συνέκριναν τα δείγματα αυτά, με αντίστοιχα ανθρώπων που δεν είχαν νοσήσει.

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!