Έως 18 Μάϊου η υποβολή αιτήσεων σε Προγράμματα Μελισσοκομίας έτους 2020

Το Μελισσοκομικό Κέντρο Κρήτης καλεί τους μελισσοκόμους  να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη δράση 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» από 4 Μαΐου έως και 18 Μάϊου 2020.

 

Το χρονικό διάστημα 4 έως 18 Μαΐου θα γίνει η συμπλήρωση της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης για την 3.2 , ενώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν έως και τις 20 Ιουνίου 2020 μαζί τα παραστατικά της δράσης, δηλαδή Δελτία Αποστολής ή φορτωτικές ΔΧ. Κατά την κατάθεση των παραστατικών και των δικαιολογητικών ο ενδιαφερόμενος θα συμπληρώνει επιπλέον το υπόδειγμα 5 έντυπο σύμφωνα με το ΦΕΚ που αφορά τη δράση.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τα ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ- ΑΤΟΜΑ:

 1. Αίτηση Δράσης 3.2 
 2. Υπεύθυνη Δήλωση δράσης 3.2
 3. Μελισσοκομικό Βιβλιάριο με τουλάχιστον 110 μελισσοσμήνη,
 4. Βεβαίωση Εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ως επαγγελματίες αγρότες ( ΚΕΠΠΥΕΛ), 
 5. Το τελευταίο Εκκαθαριστικό που έχει υποβληθεί στο οποίο η ακαθάριστη αξία της συνολικής οικογενειακής γεωργικής παραγωγής που δηλώνεται πρέπει να είναι τουλάχιστον 5.000 €,
 6. Μελισσοκόμοι που υπέβαλλαν δήλωση ΟΣΔΕ και/ή εντάχτηκαν στο καθεστώς νέων αγροτών για πρώτη φορά το προηγούμενο έτος, απαλλάσσονται από την υποχρέωση δήλωσης των 5.000  ευρώ και προσκομίζουν αντίγραφα εγγράφων που το αποδεικνύουν κατά περίπτωση.
 7. Άδεια κυκλοφορίας του ΦΙΧ εφόσον υπάρχει στο όνομα του ενδιαφερομένου μελισσοκόμου,
 8. Φωτοτυπία λογαριασμού τράπεζας

Δικαιούχοι για τη 3.2 είναι και οι  Συνταξιούχοι του ΟΓΑ με βιβλιάριο ΟΓΑ σε ισχύ οι οποίοι το προσκομίζουν  αντί της βεβαίωσης ΚΕΠΠΥΕΛ, μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά που αναφέρθησαν.

Για τα ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση υπογράφεται από το νόμιμο εκπρόσωπο και υποβάλλονται ως δικαιολογητικά τα εξής:

 1. Μελισσοκομικό Βιβλιάριο με ελάχιστο 110 κυψέλες
 2. Καταστατικό του νομικού προσώπου
 3. Βεβαίωση εγγραφής των μελών του νομικού προσώπου στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων ως επαγγελματίες αγρότες
 4. Εκκαθαριστικό σημείωμα του δικαιούχου νομικού προσώπου με ακαθάριστη αξία της συνολικής ετήσιας γεωργικής παραγωγής που δηλώνεται  να είναι τουλάχιστον 8.000 €
 5. Άδεια κυκλοφορίας του ΦΙΧ

 

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 επισκέπτες και κανένα μέλος

Δωρεά στο e-geoponoi

Εξόφληση ΥπηρεσιώνΕίσοδος μέλους

  

 

 

 

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!