Οικονομία-Πολιτική

Οικονομία-Πολιτική (154)

Αγώνας δρόμου ξεκινά για τουλάχιστον 4.000 ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν στην εταιρική τους ταυτότητα ή στα προϊόντα του τον όρο «Μακεδονία», καθώς πρέπει να σπεύσουν να τον κατοχυρώσουν, προκειμένου να μην έχουν προβλήματα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών.

Στον εισαγγελέα έστειλε φάκελο με σφαγείο της Θεσσαλίας που ελληνοποιούσε ρουμάνικα αρνιά – 734 τον αριθμό – ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, όπως διαπίστωσε μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στις 7 Μαΐου 2018.

Η Emirates Flight Catering (EKFC) και η Crop One θα επενδύσουν από κοινού, $40 εκατομμύρια δολάρια, με σκοπό να δημιουργήσουν κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum στο Dubai World Central, τη μεγαλύτερη κάθετη γεωργική εγκατάσταση, παγκοσμίως.

Σημαντικές αλλαγές για τη συνταξιοδότηση αλλά και την ασφάλιση στον ΕΦΚΑ προβλέπει για τους αγρότες ο πρόσφατος νόμος που ψηφίστηκε την περασμένη Τετάρτη από τη Βουλή.

Οσο αυξάνεται η δημοτικότητα του ελληνικού κρασιού τόσο πληθαίνουν οι περιπτώσεις οίνων του εξωτερικού με ελληνοπρεπή εμφάνιση.

Σε διαδικασία πώλησης η chipita

Σε διαδικασία πώλησης βρίσκεται η Chipita. Το 2006 πέρασε στη Vivartia μετά την τριπλή συγχώνευση ΔΕΛΤΑ, Chipita και Γενικής Τροφίμων και το 2010 αποσχίσθηκε από τη Vivartia και εξαγοράστηκε από τον όμιλο Olayan.

Συνεταιρισμό εμπορικών επιχειρήσεων, που στόχο έχει την εξαγορά του ΟΚΑΑ (Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας), όταν το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων (Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας) προχωρήσει στην προκήρυξη διαγωνισμού, δημιούργησαν οι επαγγελματίες της Κεντρικής Λαχαναγοράς του Ρέντη.

Αύξηση κατά 3,7% παρουσίασε η αξία των εξαγωγών γεωργικών προϊόντων της Ε.Ε. τον Απρίλιο σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Με εντυπωσιακά υψηλά ποσοστά σχεδόν ομοφωνίας τα πορίσματα της έρευνας της Metron Analysis, που παρουσιάζει την ελληνική πραγματικότητα και τους παράγοντες που επηρεάζουν τις ξένες επενδύσεις.

Σελίδα 1 από 13

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!