Οικονομία-Πολιτική

Οικονομία-Πολιτική (39)

Με άλυτα προβλήματα αρχίζει στις 19 Νοεμβρίου η κτηματογράφηση του 63% της έκτασης της χώρας, που περιλαμβάνει την καταγραφή του 43% των δικαιωμάτων πολιτών επί της ακίνητης περιουσίας τους.

Σχεδόν βέβαιο φαίνεται πως είναι το επίδομα νεανικής αλληλεγγύης και φέτος από την απόδοση του υπερπλεονάσματος, ενώ μένει να καθοριστεί το ύψος του εκτάκτου αυτού επιδόματος που πέρσι ήταν 400 ευρώ.

Μείωση φόρου επί μια τριετία θα έχουν οι ασκούντες ατομική αγροτική δραστηριότητα με κέρδη ως 10.000 ευρώ ανεξάρτητα από το αν έχουν βιβλία ή όχι.

Καινούργια βενζίνη από το 2019 και νέες επισημάνσεις για το είδος και τη σύνθεση των καυσίμων θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά σε όλα τα πρατήρια καυσίμων, τις αντλίες και τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων.

Η εξέλιξη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε χιλιάδες εργαζομένους ανά την ΕΕ, οι οποίοι απασχολούνται διαδοχικά με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Κάποια απλά συμπεράσματα για την ταχύτητα της βελτίωσης των οικονομικών μεγεθών στο σύνολο της Ελλάδος μπορούν να εκδοθούν από την εξέταση των στοιχείων για το ρυθμό αποταμίευσης. Τα στοιχεία για την εξέλιξη των καταθέσεων στους νομούς της χώρας είναι αποκαλυπτικά.

Η δραματική δημογραφική κατάσταση αποτυπώνεται και σε πρόσφατα στοιχεία του δημόσιου συστήματος ελέγχου «ΗΛΙΟΣ» με βάση τα οποία περίπου 150 χιλιάδες συντάξεις όλων των κατηγοριών χορηγούνται μηνιαία στην Ήπειρο.

Την παροχή τίτλων σε πολίτες που κατέχουν ανταλλάξιμες και δημόσιες εκτάσεις εξετάζει σοβαρά το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για ακόμη μια κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των προεκλογικών διευθετήσεων που ετοιμάζει η κυβέρνηση και αφορά σε περίπου 30.000 πολίτες οι οποίοι κατέχουν ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου.

Την έγκριση του γαλλικού Κοινοβουλίου πήρε πριν από μερικές ημέρες το νέο αγροτικό νομοσχέδιο της χώρας, το οποίο στοχεύει στη βελτίωση της θέσης και του εισοδήματος των αγροτών, ρυθμίζοντας τις ελάχιστες τιμές και περιορίζοντας το καθεστώς προσφορών των σούπερ μάρκετ.

Σελίδα 1 από 4

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!