Σε ποια Ελληνική Γαλακτοβιομηχανία ήρθαν εκπρόσωποι της μεγαλύτερης Ολλανδικής αλυσίδας Super Markets

Περίπου εβδομήντα υψηλόβαθμα στελέχη, της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας, μιας χώρας που φημίζεται για την γαλακτοβιομηχανία της. επισκέφθηκαν πρόσφατα τη χώρα μας.

 

Πρόκειται για την εταιρεία Albert Heijn, που την περασμένη Τετάρτη προσγειώθηκαν στα Γιάννινα με ειδική πτήση, μετά από πρόσκληση της ηπειρώτικης γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ».

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στα Γιάννινα τρεις ημέρες και το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση από τη Διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗ στις ομορφιές πόλης, γνωριμία με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, πλούσια εδέσματα με παραδοσιακές γιαννιώτικες συνταγές και προφανώς γευσιγνωστική γνωριμία με την τοπική τυροκομία και γαλακτοκομία.

Παράλληλα ξεναγηθηκαν και στο εργοστάσιο της «ΔΩΔΩΝΗ» που μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε το νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους άνω των 6 εκατ ευρώ και αφορούσε τόσο στο κτηριακό όσο και στο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή των φημισμένων αγνών και ποιοτικά άριστων προϊόντων της.

Η «ΔΩΔΩΝΗ» έχει ως στόχο και επιδιώκει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Ηπείρου στο εξωτερικό, άλλωστε είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές γαλακτοκομικών της γνωστής αλυσίδας μεταφέροντας στους Ολλανδούς όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, την ηπειρώτικη γεύση και παράδοση με προϊόντα παρασκευασμένα από 100% ελληνικό γάλα.

Από τα Γιάννινα οι επισκέπτες θα αναχωρήσουν και πάλι με ειδική πτήση την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

 

 

Πηγή: economy365.gr 

Last modified on Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 09:55

Αγροτικές Ειδήσεις

Οικονομία-Πολιτική

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

  •  Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενηµερώθηκε, τόσο από την Αρµόδια Κυπριακή Αρχή, όσο και από την εταιρεία ∆Ω∆ΩΝΗ Α.Ε., Αγροτική Βιοµηχανία Γάλακτος Ηπείρου, σχετικά µε την προληπτική ανάκληση διαφόρων παρτίδων “Γιαούρτι ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ∆Ω∆ΩΝΗ”,

  • Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, τόσο από την εταιρεία “Αγροτική Βιοδιατροφική Α.Ε.” όσο και μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση παιδικού επιδόρπιου γιαουρτιού,

  • Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά – Τμήμα Α΄, διαπίστωσε ότι το προϊόν με την εμπορική ονομασία «Altura sea food σκουμπρί σε σάλτσα τομάτας»,

Δελτία Φυτοπροστασίας

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
Our website is protected by DMC Firewall!