Η ιστοσελίδα e-geoponoi.gr δημιουργήθηκε στις  15-11-2009 από δύο Γεωπόνους φίλους και συμφοιτητές στην Γεωπονική σχολή του ΑΠΘ, με όραμα να δημιουργήσουμε την 1η Ιστοσελίδα αμιγώς κατασκευασμένη από Γεωπόνους.

Ωστόσο τον Απρίλιο του 2010 το ένα μέλος της Ιστοσελίδας αποχώρησε , για προσωπικούς λόγους και δεν θεωρείτε πλέον υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στην Ιστοσελίδα.

Παρόλα αυτά η αρχική ιδέα ,για την δημιουργία ενός χρήσιμου site για όλους, το οποίο θα αποτελεί ένα εργαλείο γνώσης και πληροφόρησης, παραμένει.

Με την βοήθεια και την αμεσότητα που προσφέρουν οι υπηρεσίες διαδικτύου, προσπαθούμε με  ευχάριστο τρόπο, να παρέχουμε επιστημονικές  και άλλες πληροφορίες που θεωρούμε πολύ χρήσιμες για όλους.

Καταφέραμε μετά από 6 χρόνια λειτουργίας, η Ιστοσελίδα e-geoponoi.gr  να κατέχει την πρώτη θέση στην μηχανή αναζήτησης της google.

Όπως καταλαβαίνετε, η προσπάθεια είναι μεγάλη και οπωσδήποτε ζητάμε την στήριξη και την συμμετοχή όλων σας.

Η ιστοσελίδα www.e-geoponoi.gr κατασκευάστηκε αξιοποιώντας τις γνώσεις μας στην κατασκευή Ιστοσελίδων και η συντήρηση και λειτουργία της καλύπτεται αποκλειστικά από προσωπικά έξοδα του ιδιοκτήτη της.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην νέα ιστοσελίδα www.e-geoponoi.gr

 

Με εκτίμηση

Ο Διαχειριστής του e-geoponoi.gr

Γεωπόνος ΑΠΘ Msc

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

  • Σημαντικές μειώσεις στις αποδόσεις των καλλιεργειών λαχανικών θα υπάρξουν διεθνώς έως τα μέσα του αιώνα, λόγω του συνδυασμού διαφόρων περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως η κλιματική αλλαγή, η λειψυδρία και η μείωση της βιοποικιλότητας.

  • Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας "Δάσκαλοι Μελισσοκομίας" απέστειλαν προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και κοινοποίησαν προς τα ΜΜΕ μία ενδιαφέρουσα επιστολή-καταγγελία στην οποία καταγγέλλουν ότι μεγάλο ποσοστό των μελισσοτροφών του εμπορίου είναι ακατάλληλες έως και επικίνδυνες, ενώ παράλληλα επισημαίνουν και την έλλειψη των σχετικών ελέγχων από την πλευρά του Υπουργείου.

  • Έξυπνες εκμεταλλεύσεις που μπορούν όχι μόνο να μεγιστοποιήσουν την παραγωγή των πουλερικών, αλλά ακόμη και να εντοπίσουν τη γρίπη των πτηνών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, αναπτύσσονται στην Άπω Ανατολή.

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd