Αγαπητέ/ή επισκέπτη

 

Η Ιστοσελίδα e-geoponoi.gr ξεκίνησε την λειτουργία της τον Νοέμβριο του 2009, με αρχικό στόχο, να καλύψει το κενό ενημέρωσης που υπήρχε αρχικά στον Γεωτεχνικό κόσμο, αφού έως τότε δεν υπήρχε καθαρά Γεωπονική Ιστοσελίδα.

Βεβαίως εκείνη την περίοδο, παράλληλα δημιουργήθηκαν ακόμα 2-3 Ιστοσελίδες πολύ καλών συναδέλφων, με τις οποίες έχουμε άριστη συνεργασία.

Η Ιστοσελίδα, από το 2009 έως σήμερα, πέρασε τέσσερα βασικά μεταβατικά στάδια, αλλάζοντας ουσιαστικά  τρεις φορές μορφή αλλά επιπλέον δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-geoponoimarket.gr.

Όλα τα παραπάνω προέκυψαν  από τις αυξημένες ανάγκες ενημέρωσης των επισκεπτών μας, οπότε και έπρεπε να καλύψουμε με σύγχρονο και άμεσο τρόπο τις απαιτήσεις τους.

Οι βασικοί στόχοι της Ιστοσελίδας μας παραμένουν ακέραιοι από την 1η ημέρα έως σήμερα.

·         Να αναδείξουμε την Γεωπονική επιστήμη και να την αποκαταστήσουμε στην συνείδηση των πολιτών.

·         Να παράσχουμε καθημερινή ενημέρωση στον αγροτικό κόσμο με ειδήσεις σημαντικές.

·         Να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι και οι πολίτες που ασχολούνται με την καλλιέργεια φυτών ή με την φύση και το περιβάλλον να διατηρούν μια άμεση επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου μας.

·         Να έρθουμε σε συνεργασία με Κρατικές Υπηρεσίες, Φορείς, Οργανισμούς και επιχειρήσεις, ώστε να ενημερώνουμε υπεύθυνα το κοινό μας

·         Να βοηθήσουμε, τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στην μείωση της ανεργίας.

Η ανταπόκριση στην ιδέα μας και οι κόποι μας πιστεύουμε πως έχουν αποδώσει καρπούς, πέρα από τα προσδοκώμενα καθώς:

·         Το e-geoponoi.gr βρίσκεται σήμερα στην 1η θέση της μηχανής αναζήτησης της google

·         Η Ιστοσελίδα μας έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του κοινού μας, για υπεύθυνη καθημερινή ενημέρωση με χιλιάδες ημερήσιες επισκέψεις και συνολικά 3.710.111 επισκέψεις.

·         Στην Ιστοσελίδα μας έχουν εγγραφεί συνολικά 7.201 μέλη

·         Δεκάδες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα αλλά και Οργανισμοί, επιλέγουν το e-geoponoi.gr για την δημοσίευση των αγγελιών τους προς εύρεση προσωπικού.  (Η Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν)

Διανύοντας λοιπόν τον 6ο χρόνο λειτουργίας μας, σας παρουσιάζουμε σήμερα την νέα μορφή της Ιστοσελίδας μας, βασισμένη στις πιο σύγχρονες τεχνικές προβολής, για την ενημέρωση σας.

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας και επικοινωνίας με τους χιλιάδες επισκέπτες μας (9.817 e-mails) , νομίζουμε πως γνωριζόμαστε πλέον. Οι στόχοι της Ιστοσελίδας παραμένουν και συνεχίζουμε με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο, όπως ξεκινήσαμε την πρώτη ημέρα.

Ευελπιστούμε πως η ανιδιοτελής συνεισφορά μας, θα σας φανεί, το ίδιο χρήσιμη και τον επόμενο καιρό.

Σας ευχαριστούμε

 

Με εκτίμηση

Ο Διαχειριστής της Ιστοσελίδας

Γεωπόνος ΑΠΘ Μ.Sc 

Ανθοκομικά Φυτά

Έρευνα

Περιβάλλον

Διατροφή

Δελτία Φυτοπροστασίας

  

 

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
DMC Firewall is a Joomla Security extension!