Σχετικά με εμάς

Η Ιστοσελίδα e-geoponoi.gr άρχισε την λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2009. Η Ιδέα δημιουργήθηκε από 2 φίλους & Συμφοιτητές του Α.Π.Θ με ειδικότητες Οπωροκηπευτικών & Αμπέλου και Τεχνολογίας Τροφίμων. 
Από το 2010 όμως ο 2ος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και από τότε η Ιστοσελίδα μας συντηρείται και λειτουργεί αποκλειστικά από τον 1ο

Χρησιμοποιήστε την βιβλιοθήκη μας για αναγνώρισηεχθρώνασθενειώνιών ,όπου και εάν βρίσκεστε

Στόχος της Ιστοσελίδας μας ήταν και είναι να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση τόσο στους Συνεδέλφους Γεωτεχνικούς, όσο και στους Ανθρώπους της Αγροτικής Παραγωγής, αλλά και στους Ιδιώτες Πολίτες της χώρας μας.
Όραμα μας ένας καλύτερος κόσμος. Τόσο απλά. Στα πλαίσια της αλληλεγγύης, της ενημέρωσης, του προβληματισμού και της αναζήτησης, πιστεύουμε στην διεύρυνση του πνευματικού ορίζοντα και στην καθιέρωση καλύτερων επαγγελματικών προτύπων για όλους μας. Ο καθένας από εμάς είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα, με τον δυναμισμό και τον πνευματικό πλούτο που τον διακατέχει, ικανός, μέσα από μια ιδέα ή μια πληροφορία να γίνει ακόμα πιο δημιουργικός στον τομέα του.
Ιστορικό
Το 2009, την χρονιά που πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί η Ιστοσελίδα e-geoponoi.gr, δεν υπήρχε καμία άλλη Ιστοσελίδα κατασκευασμένη από Γεωπόνους. Υπήρχαν μόνο κάποια ανώνυμα, ενημερωτικά μπλόκ, αλλά και διάφορες άλλες μεγάλες Ιστοσελίδες, Κυβερνητικών Οργανισμών, Εκδοτικών Οίκων και δημοσιογράφων συνήθως άσχετων με το αντικείμενο της Επιστήμης μας.
Σήμερα η Ιστοσελίδα e-geoponoi.gr, είναι η πλέον διαδεδομένη και αναγνωρισμένη στην Ελλάδα, από Γεωτεχνικούς, Εταιρείες και Οργανισμούς ( Πανεπιστήμια, Κρατικές Υπηρεσίες, Ερευνητικούς Φορείς, Δήμους & Περιφέρειες της Χώρας μας)

Γνώρισε την Ομάδα μας

Ο Διαχειριστής της Ιστοσελίδας e-geoponoi.gr, είναι απόφοιτος Γεωπόνος Α.Π.Θ -Μ.Sc.
(κατεύθυνσης Οπωροκηπευτικών & Αμπέλου)
Η αγάπη μου για την τεχνολογία, η εξωστρέφια στην διάδοση γνώσεων, χωρίς ιδιοτέλεια και το ενδιαφέρον μου για την επιστήμη με οδήγησαν να σχεδιάσω, συντηρώ και ενημερώνω την Ιστοσελίδα μας. 

Όλοι εσείς όμως, οι εξαιρετικοί άνθρωποι εκεί έξω, τα πλέον 6.058 μέλη που μας ακολουθούν, είσαστε μια αστείρευτη πηγή γνώσεων, που μας βοηθούν να έχουμε μια υπέροχη αμφίδρομη επικοινωνία με την επιστήμη της Γεωπονικής. 
Από το 2009 ο καθένας από εσάς έχει την δυνατότητα να δημοσιεύει δωρεάν τα κείμενα του, χωρίς λογοκρισία, αρκεί να μην εκπροσωπεί οικονομικά, πολιτικά, φυλετικά ή άλλα συμφέροντα, που δεν αρμόζουν στο Επιστημονικό ήθος.
Image

Administrator

Image

Εσείς....

Τα Μέλη της Ιστοσελίδας μας, μπορούν να βλέπουν τις θέσεις εργασίας, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα που έχουμε επιλέξει αποκλειστικά για εσάς.
Μετά την εγγραφή σας ως μέλος, ενημερώστε μας με e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.