Οι Υπηρεσίες μας

Οι κύριες δραστηριότητες της Ιστοσελίδα e-geoponoi.gr είναι:

Συσπείρωση Γεωτεχνικών

Όλοι οι Γεωτεχνικοί είναι εδώ. Μπορούν να δημοσιεύουν τα άρθρα, τις ιδέες τους ή να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω των social media της Ιστοσελίδας μας. Πλέον 6.000 άτομα μας ακολουθούν.

Ειδοποιήσεις

Είμαστε τόσο διακριτικοί , όσο θα θέλαμε να είναι οι άλλοι απέναντι μας. 
Μπορείτε να ενημερώνεστε από τον    Η/Υ, Tablet, Κινητό σας, από την Ιστοσελίδα μας ή τα Social Media μας, χωρίς ενοχλητικές ειδοποιήσεις.

Προώθηση Επιχειρήσεων

Η Ιστοσελίδα μας έχει την δυνατότητα τοποθέτησης διαφημιστικών Banners, σε επιχειρήσεις και εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail της Ιστοσελίδας μας.

Ενημέρωση

Έχουμε δημιουργήσει όλες τις ενδιεφέρουσες κατηγορίες για την πλήρη ενημέρωση των επισκεπτών της Ιστοσελίδας μας.Με κάθε επίσκεψη σας, γίνεστε γνώστες όλων των τελευταίων εξελίξεων. 

Διαδραστικότητα

Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα βασικά λινκ Υπηρεσιών, Οργανισμών, Πανεπιστημίων κλπ, ώστε να έχετε κάθε στιγμή μπροστά σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενημέρωσης. 
Αντίστοιχα λινκς οδηγούν και μέσα από τα άρθρα μας σε εξωτερικούς συνδέσμους για την ενημέρωση σας.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Συνάδελφοι, Εταιρείες και Επιχειρήσεις, έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν την δικής τους Ιστοσελίδα ή e-shop, με την βοήθεια μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail της Ιστοσελίδας μας egeoponoi@gmail.com

Θέσεις Εργασίας

Τα μέλη της Ιστοσελίδας μας έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται καθημερινά για νέες θέσεις εργασίας, στον Ιδιωτικό & Δημόσιο τομέα. 
Αυτό συμβαίνει για να δώσουμε κίνητρα για χρήση όλων των Υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

Στόχευση Πληροφοριών

Οι χρήστες της Ιστοσελίδας μας έχουν την δυνατότητα, να αναζητούν, χωρίς χάσιμο χρόνου, στοχευμένα ότι τους ενδιαφέρει.

Επικοινωνία

Όλοι οι χρήστες της Ιστοσελίδας μας έχουν την δυνατότητα επικοινωνίας άμεσα ή μέσω των social media, για την επίλυση όλων των καλλιεργητικών τους προβλημάτων ή των αποριών τους. 
Γίνε μέλος στην Ιστοσελίδα ή μέλος στα social media μας και μπές σε έναν καινούργιο κόσμο γνώσης & ενημέρωσης.