Έως 1/7/2021 οι αιτήσεις για τον Νεοφυείς επιχειρήσεις στον Διαγωνισμό Τουρισμού Υπαίθρου

Έως 1/7/2021 οι αιτήσεις για τον Νεοφυείς επιχειρήσεις στον Διαγωνισμό Τουρισμού Υπαίθρου

Αγροτικές Ειδήσεις Hits: 124

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού ανακοίνωσε τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού με τον τίτλο “UNWTO GlobalRuralTourismStartupCompetition”.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που με τις προτάσεις τους μπορούν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της υπαίθρου μέσω του τουρισμού και να υποστηρίξουν την ανάκαμψη του τομέα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (ΠΟΤ), στο πλαίσιο των Στόχων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και ειδικότερα για την εξάλειψη της φτώχιας, την αναχαίτιση της πληθυσμιακής συρρίκνωσης της υπαίθρου, τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος και την υποστήριξη των γυναικών και της νεολαίας αναζητά:

-υπερπροηγμένη τεχνολογία (deeptech): νεοφυείς επιχειρήσεις που εφαρμόζουν νέες τεχνολογίες για την προώθηση του τουρισμού και της ανάπτυξης στις αγροτικές περιοχές.

Στις προτάσεις που θα διακριθούν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού προσφέρει:

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.unwto.org/unwto-global-rural-tourism-startup-competition,και για τους όρους συμμετοχής στη σελίδα: https://webunwto.s3.eu-west-1.amazonaws.com/s3fs-public/2021-04/terms-and-conditions-rural-tourism_eng.pdf.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει την 1η Ιουλίου 2021.Η ανακοίνωση των νικητών αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο.

 

Print

Related Articles