19ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο 5/10/2021

19ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο 5/10/2021

Το 19ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο (19ο ΠΕΣ) θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 8 Οκτωβρίου 2021, στην Πόλη του Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών θα γίνουν οι ανακοινώσεις και την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, γεωργικού, επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. 

Η εγγραφή-δήλωση συμμετοχής καθώς και η υποβολή περιλήψεων μπορούν να γίνουν από τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μέχρι μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει εργασίες ως εικονογραφημένα κείμενα (posters). Υπενθυμίζουμε ότι τα εικονογραφημένα κείμενα είναι ισοδύναμα με τις ομιλίες. Συνιστάται κάθε ερευνητική ομάδα ανά θεματική περιοχή να κάνει εάν είναι δυνατόν μία συνθετική προφορική παρουσίαση ομοειδών ερευνητικών της αποτελεσμάτων παραπέμποντας σε συνδεόμενα εικονογραφημένα κείμενα (posters). 

 

Εγγραφή - Δήλωση συμμετοχής

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο 19ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο να καταθέσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους ακολουθώντας τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου. Πληροφορίες εγγραφής εδώ

 

Υποβολή Περίληψης

Η υποβολή περιλήψεων θα γίνει ηλεκτρονικά ακολουθώντας τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περίληψης της εργασίας σας (προφορικής ή εικονογραφημένης) μπορείτε να βρείτε εδώ. Η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων είναι στις 31/08/2021.

 

Διαγωνισμός εικονογραφημένων εργασιών φοιτητών

Καλούμε τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες) να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό εικονογραφημένων εργασιών δηλώνοντάς το στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας υποβολής περίληψης (μόνο για τις εικονογραφημένες εργασίες).

  

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του 19ου ΠΕΣ

http://1n2web.gr/19oPEC/Agrinio/

 

Με τιμή

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή

 

Η  Πρόεδρος

 

Ο  Αντιπρόεδρος

Αφροδίτη Μπαρμπετάκη

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αιτωλ/νίας

 

Σπυρίδων Μαντζούκας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 

Μας εστάλη με e-mail από τους διοργανωτές  


Print   Email

Related Articles